T: +386 1 437 98 00


Pravno obvestilo in varovanje osebnih podatkov

Varovanje osebnih podatkov

 
Pri podjetju VM Kunovar, Kamnoseški izdelki d.o.o. skrbimo za zasebnost naših strank in intresentov, ki nam, zaradi potrebe po dvosmerni komunikaciji, posredujejo svoje podatke.
 

Zbiranje podatkov

 
Na spletnih straneh podjetja VM Kunovar, Kamnoseški izdelki d.o.o. (www.vmkunovar.si) lahko z uporabo spletnih obrazcev zahtevate dodatne informacije ali pa z nami stopite v stik prek elektronske pošte. V teh primerih Vas posebej obvestimo, katere osebne podatke morate posredovati in katere posredujete po želji, kako bodo ti podatki uporabljeni in kako zahtevate odstranitev osebnih podatkov z naših seznamov.
 

Uporaba in razkritje osebnih podatkov

 
S tem, ko prek naših spletnih strani posredujete svoje osebne podatke, nas pooblaščate, da jih uporabimo za objavljene namene (e-obvestila, kontaktni obrazec, e-pošta, prijava na tečaj). Zbranih podatkov ne bomo namenoma posredovali, prodali, predali treji osebi, ki bi podatke lahko uporabila v zle namene. Poleg tega lahko zbrane podatke uporabimo, razkrijemo in hranimo, kadar to nalagajo predpisi, kadar je to potrebno zaradi zaščite podatkov ter Vas in nas samih pred morebitnimi prevarami in drugimi zlorabami ter v zvezi z uveljavljanjem morebitnih pravnih zahtevkov in obveznosti.
 

Spremembe te Izjave

 
Izjavo o varstvu osebnih podatkov na spletnih straneh podjetja VM Kunovar, Kamnoseški izdelki d.o.o. občasno spreminjamo in dopolnjujemo, zato Vas vabimo, da jo preberete vsakokrat, ko nam posredujete svoje osebne podatke.
 

© 2013 VM Kunovar, kamnoseški izdelki d.o.o. |


 KONTAKTNI PODATKI

VM Kunovar,
kamnoseški izdelki d.o.o.
 
Na Žalah 3, 1000 Ljubljana
1000 Ljubljana, Slovenija
T: +386 1 437 98 00
F: +386 1 437 98 05
E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  
Zemljevid