T: +386 1 437 98 00


Zgodovina

Kamnoseštvo Kunovar

 
S kamnoseštvom se v družini Kunovar ukvarjamo že od začetka prejšnjega stoletja, ko je France Kunovar ob Tomačevski cesti nasproti pokopališča Sv. Križa (današnje Žale) v Ljubljani odprl kamnoseško – kiparsko podjetje, ki je hitro postalo eno najbolj iskanih in naprednih v bližnji in daljni okolici. 
 
Skozi desetletja uspešnega delovanja in ob sodelovanju s priznanimi kiparji in arhitekti je bilo vedno med vodilnimi v svoji dejavnosti, tudi kasneje, ko so njegovi sinovi Franjo, Stanko in Valentin, ter nato njihovi potomci nadaljevali s kamnoseško dejavnostjo vse do današnjih dni.

Podjetje VM Kunovar d.o.o. izhaja iz obrti Valentina Kunovarja, ki jo je po njem prevzela hči Majda in jo nato predala sinovoma Gorazdu in Borutu Martinšku. V sedanji obliki podjetje deluje od leta 1994.

 


 
 REFERENCE
Pohvalimo se lahko s številnimi zadovoljnimi naročniki. Oglejte si seznam izbranih projektov in referenc
Oglejte si več >>

 PREDSTAVITEV PODJETJA
Predstavitev podjetja VM Kunovar. 
Oglejte si več >>

Želite dodatne informacije?

Smo na naših straneh izpustili kakšno informacijo, ki vas še posebej zanima? Nam želite posredovati povpraševanje? Želimo si vaših vprašanj in komentarjev. V najkrajšem možnem času vam bomo posredovali odgovore in pojasnila.

Stopite v stik z nami >>© 2013 VM Kunovar, kamnoseški izdelki d.o.o. |


 KONTAKTNI PODATKI

VM Kunovar,
kamnoseški izdelki d.o.o.
 
Na Žalah 3, 1000 Ljubljana
1000 Ljubljana, Slovenija
T: +386 1 437 98 00
F: +386 1 437 98 05
E: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  
Zemljevid